Arvontasäännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjänä toimii BRO Siivous Oy, Kivirannantie 4, 74130 Iisalmi.

2. Osallistumisehdot
Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. BRO Siivous Oy:n työntekijät ja kyseisen yrityksen yhteistyökumppanien työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.

3. Osallistuminen
Arvontaan osallistutaan tilaamalla BRO Siivoukselta ilmainen siivouskartoitus 15.6.- 31.8.2020 välisenä aikana, joko puhelimitse tai verkosta osoitteesta: https://brosiivous.fi/bro-siivous/#ota-yhteytta. Ei ostopakkoa.

4. Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan kaikkien 15.6.- 31.8.2020 välisenä aikana verkosta tai puhelimitse ilmaisen siivouskartoituksen tilanneiden kesken. Arvonta suoritetaan syyskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 30.9.2020 mennessä.

5. Palkinto
Arvonnan voittaja saa neljän (4) hengen hemmotteluloman Spa Hotel Runnissa (sis. majoitus, ruoat ja yllätyksen). Palkinnon arvo n. 400 €. Palkinto on henkilökohtainen. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Palkinto on käytettävä 31.12.2020 mennessä.

Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kilpailu on päättynyt. Voittajan tulee vastata BRO Siivoukselta saamaansa sähköposti-ilmoitukseen viikon sisällä sen vastaanottamisesta, jotta hän voi lunastaa voiton itselleen. Mikäli emme ole saaneet vastausta viikon sisällä, arvonta suoritetaan uudelleen. Arvonnan tuloksesta ei voi valittaa.

6. Henkilötiedot
Arvonnan palkinnon luovuttamisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Lue lisää BRO Siivouksen tietosuojaselosteesta.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu
Järjestäjä suorittaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

8. Muut ehdot
BRO Siivous pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Erityisesti on otettava huomioon, ettei arvonta ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin/Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin/Instagramin. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.