Ei paremmasta väliä.

BRO Siivous työskentelee puhtaammaan maailman puolesta. Joka päivä.

BRO Siivous on perheyritys, jonka missiona on tehdä maailmasta puhtaampi. Kaikki toimintamme kulminoituu ammattitaitoisiin puhtauden lähettiläisiimme, joille työn lopputulos on sydämen asia ja joiden asenne sekä osaaminen ovat niin korkealla tasolla, ettei paremmasta ole edes väliä.

Puhtaus on meille paitsi elinkeino, myös intohimo. Me nautimme siitä, kun vapautamme ihmiset nauttimaan enemmän elämästään. Asiakkaan tutkitusti tyytyväinen hymy lopputulokseen on tavoitteemme aina ja joka kerta.

Siivouspalveluistamme voi nauttia seuraavilla paikkakunnilla: Iisalmi, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Laihia, Orivesi, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere ja Vaasa.

Tarjoamme monipuolisia puhtaanapitopalveluja erilaisiin tarpeisiin:

Puhtauden lähettiläät palveluksessanne

Tuomme puhtauden myötä ripauksen arjen luksusta jokaiseen tilaan. Ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme tunnistaa paitsi iloisesta broasenteestaan ja työasuistaan, myös siitä, että heidän käyttämänsä siivousvälineet sekä kalusto ovat aina puhtaat ja huippukunnossa.

Käymme lävitse siivoustarpeenne ilmaisella kartoituskäynnillä, jonka jälkeen räätälöimme kohteeseen oman puhtausohjelman. Palveluumme kuuluu, että olemme tavoitettavissa 24/7.

Kuulumme yksityisten sosiaalipalveluiden rekisteriin. Se tarkoittaa, että sosiaalihuoltoon oikeutettu henkilö voi hankkia siivouspalveluamme ilman arvonlisäveroa. Meiltä voi hankkia kotisiivouksen myös kunnan myöntämällä palvelusetelillä.

Yrityksenä olemme hoitaneet esimerkillisesti tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet ja saamme sen merkiksi käyttää Luotettava kumppani -logoa verkkosivullamme.

Ota yhteyttä tai tilaa ilmainen siivouksen kartoituskäynti

Tilaamalla ilmaisen siivouskartoituksen 15.6.-31.8.2020 välisenä aikana osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa hemmotteluloman 4:lle hengelle Spa Hotel Runnissa.

Arvonta suoritetaan 30.9.2020 mennessä. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Palkinnon arvo on n. 400 €.

Arvonnan säännöt: brosiivous.fi/arvontasaannot

    Liity puhtauden lähettiläisiimme

    Haluatko sinäkin tuoda puhdasta arjen luksusta koteihin ja työpaikoille? Liity puhtauden lähettiläisiimme ja pääset tekemään merkityksellistä työtä sydämellisellä broasenteella.

    Meille jokainen työntekijä on arvokas, sillä ammattitaitoinen henkilökunta tarkoittaa laadukasta työnjälkeä. Se taas merkitsee BRO Siivouksen osaamisesta nauttivia, onnellisia asiakkaita. Koulutuksen ja kohdekohtaisen perehdytyksen avulla varmistamme, että sinä voit puhtauden lähettiläänä onnistua työssäsi. Joka päivä.

    Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@brosiivous.fi ja sovitaan työhaastattelu.