Puhtaalla sydämellä, jotta ihmiset voivat keskittyä viihtymiseen.

Kiinteistösiivous luo houkuttelevaa puhtautta. Se on osa viihtyisää ilmapiiriä, jonka haluaa kokea yhä uudestaan.

Kiinteistöjä on monenlaisia. Ja kuten ihmiset, kiinteistötkin ovat persoonia, joilla on omat yksilölliset tarpeensa. Kiinteistösiivous ei ole vain puhtaanapitoa. Se on houkuttelevan ilmapiirin luomista esimerkiksi ruokakauppaan tai kauppakeskukseen, joka saa ihmiset palaamaan sinne yhä uudestaan. Ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme pitävät yllä kiinteistön arvoa ja pidentävät pintamateriaalien elinkaarta säännöllisellä puhtaanapidolla. Hyvä hygienia on osa turvallisuutta, varsinkin julkisissa tiloissa, joissa liikkuu päivittäin paljon ihmisiä.

Puhtauden lähettiläät palveluksessanne

Tuomme puhtauden myötä ripauksen arjen luksusta jokaiseen tilaan. Ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme tunnistaa paitsi iloisesta broasenteestaan ja työasuistaan, myös siitä, että heidän käyttämänsä siivousvälineet sekä kalusto ovat aina puhtaat ja huippukunnossa.

Tarjoamme monipuolisia puhtaanapitopalveluja erilaisten kiinteistöjen tarpeisiin. Käymme siivoustarpeenne lävitse ilmaisella kartoituskäynnillä, jonka jälkeen räätälöimme kohteeseen oman puhtausohjelman. Palveluumme kuuluu myös, että olemme tavoitettavissa 24/7.

Yrityksenä olemme hoitaneet esimerkillisesti tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet ja saamme sen merkiksi käyttää Luotettava kumppani -logoa verkkosivullamme.

Taloyhtiöt

Talot eivät ole vain rakennuksia. Ne ovat täynnä koteja, joissa eletään ja rakastetaan täysillä. Mekin rakastamme sitä, mitä teemme. Puhtauden lähettiläämme lisäävät omalta osaltaan kodikkuutta siivoamalla rakennuksista elämän jälkiä. Hiekaton ja roskaton porraskäytävä on viihtyisä ja turvallinen paikka liikkua. Säännöllisesti puhdistetut kaiteet ja muut kosketuspinnat sisältävät vähemmän haitallisia mikrobeja. Pintojen puhdistaminen myös lisää niiden käyttöikää. Me uskomme, että puhtaissa taloyhtiöissä asuu onnellisempia ihmisiä. Siksi työskentelemme puhtaamman asuinympäristön puolesta. Joka päivä.

Siivouspalvelu taloyhtiöille sisältää:

 • Portaiden ja porrastasanteiden pyyhinnän
 • Portaiden ja porrastasanteiden pesun ja vahauksen/suojauksen
 • Kosketuspintojen pyyhinnän
 • Portaikkojen ikkunoiden pesun
 • Taloyhtiöiden yleisten tilojen puhdistuksen (esim. saunat, saunatilat, pukuhuoneet, pesutuvat, kuivaushuoneet, mankelihuoneet, kerhotilat, kuntosalit)

Kauppakeskukset

Kauppakeskukset tarjoavat monipuolisia palveluita, joista saavutaan nauttimaan usein koko perheen voimin. Puhtaus on tärkeää niin kauppakeskusten yrittäjille, kuin niiden asiakkaille, sillä raikkaissa tiloissa viihdytään pidempään. Puhtaus on myös asia, joka rakentaa kauppakeskuksen mainetta ja brändiä houkuttelevalla tavalla.

Siivouspalvelu kauppakeskuksille sisältää:

 • Ylläpitosiivouksen: viikon jokaisena päivänä kauppakeskuksen auki ollessa. Puhtauden lähettiläämme hoitavat ennen kauppakeskuksen aukeamista sovitut tilat siihen kuntoon, että sinne voi tulla hyvillä mielin ostoksille. Panostamme erityisesti wc- ja saniteettitilojen puhtauteen, jotta asiakkaat ja varsinkin lapsiperheet voivat käyttää niitä huoletta.
 • Päivystyssiivouksen: viikon jokaisena päivänä kauppakeskuksen auki ollessa. Pidämme tilat edustuskunnossa kellonaikaan katsomatta huolehtien sydämellisesti asiakkaiden viihtyvyydestä.
 • Puhtaanapidon raportoinnin: raportointityökalun avulla laadimme kuukausittain toimipaikkakohtaisen raportin, jonka avulla on helppo seurata kauppakeskuksen puhtaanapidon tasoa ja vaatimuksia. Raportti kertoo, ovatko nykyiset puhtauden eteen tehtävät toimenpiteet riittäviä vai pitääkö niitä mahdollisesti lisätä.

Ruokakaupat

Ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme takaavat raikkaan, hygieenisen ja miellyttävän asiointiympäristön asiakkaillenne. Näin henkilökuntanne voi rauhassa keskittyä kaupan päivittäisiin askareihin ja asiakaspalveluun. Teemme sydämellisellä broasenteella kaikkemme asiakkaan viihtyvyyden eteen, jotta hän tulee asioimaan kauppaanne yhä uudelleen.

Siivouspalvelu ruokakaupoille sisältää:

 • Ylläpitosiivouksen: viikon jokaisena päivänä kaupan auki ollessa. Puhtauden lähettiläämme hoitavat ennen kaupan aukeamista sovitut tilat siihen kuntoon, että sinne voi tulla iloisin mielin ostoksille.
 • Päivystyssiivouksen: viikon jokaisena päivänä kaupan auki ollessa. Pidämme tilat edustuskunnossa kellonaikaan katsomatta huolehtien sydämellisesti asiakkaiden viihtyvyydestä.
 • Puhtaanapidon raportoinnin: raportointityökalun avulla laadimme kuukausittain toimipaikkakohtaisen raportin, jonka avulla voi seurata kaupan puhtaanapidon tasoa ja vaatimuksia. Raportti kertoo, ovatko nykyiset puhtauden eteen tehtävät toimenpiteet riittäviä vai pitääkö niitä mahdollisesti lisätä.
 • Hygieniatason seurannan: laadimme kuukausittain toimipaikkakohtaisen raportin, josta näkee värikoodien avulla ruokakaupan hygieniatason. Huolehdimme myös kuukausittain bakteeripitoisuuksien mittauksista.

Arvokiinteistöt

Sinulla on hallussasi arvokiinteistö, jota vaalit hartaudella. Arvokas rakennus vaatii parhaimmat tekijät pitämään siitä huolta. Ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme tekevät sydämellisellä broasenteella arjestasi helpomman ja kiinteistöstäsi puhtaamman. He tietävät millaisia vaatimuksia eri tilojen erityispiirteet ja niissä tapahtuva toiminta asettaa puhtaanapidolle. Laadukkaasti ja ekologisesti tuotetut puhtauspalvelumme pidentävät kiinteistön pintamateriaalien elinkaarta ja auttavat säilyttämään sen arvon. Puhtaus lisää osaltaan arvokkaiden tilojen houkuttelevaa charmikkuutta.

Siivouspalvelu arvokiinteistöille sisältää:

 • Ylläpitosiivouksen: säännöllisin väliajoin tehtävää kiinteistön siivoamista, jolla pidämme yllä yhteisesti sovittua puhtaustasoa.
 • Perussiivouksen: ylläpitosiivous ei aina riitä pitämään paikkoja siistinä. Silloin tarvitaan kertaluonteinen perusteellinen puhdistus, jolla palautetaan haluttu puhtaustaso, kuten lattioiden, seinien ja ikkunoiden pesu.
 • Erikoissiivouksen: kertaluontoista siivousta tilanteissa, jotka vaativat jälkien siistimistä, kuten ilkivalta, henkilövahingot, eritteet, muutot, juhlat, remontin jälkeinen tilojen käyttöönotto tai loppusiivous.

Teollisuussiivous

Tuotanto on usein hyvin likaista puuhaa. Valmistuksen sivutuotteena syntyy jätettä, roskaa ja pölyä. Siksi tilojen puhtaanapidon tulee osaltaan varmistaa, että tuotanto voi jatkua keskeytyksettä ja työntekijöiden on turvallista tehdä työtään. Ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme eivät kavahda suuriakaan puhdistusoperaatioita. Oli kyseessä sitten teollisuusyrityksen, sataman tai vaikka logistiikkakeskuksen puhtaanapito, meiltä löytyy siihen sopiva osaaminen ja tarvittavan järeä kalusto käyttökohteen mukaan. Samalla sydämellisellä broasenteella hoidamme myös rakennustyömaan loppusiivouksen.