Me puhdistamme kotisi. Puhdista sinä itsesi.

Puhtaus on enemmän kuin pelkkä kotisiivous. Se on mielentila.

Kotisi on linnasi. Me ymmärrämme sen. Nautit siitä, kun kotisi hohtaa puhtauttaan. Niin mekin. Tiedämme, että haluaisit mieluusti itse hoitaa kotisi siivouksen, mutta aikasi tai voimasi eivät välttämättä siihen riitä. Ei huolta. Meillä on aikaa ja me nautimme siivouksesta. Itse asiassa kotisiivous on meille intohimo. Me puhdistamme kotisi, jotta sinulla olisi aikaa muille elämäsi tärkeille asioille.

Yksikään koti ei ole meille liian pieni tai suuri. Tulemme paikalle ja siivoamme kotisi sydämellisellä broasenteella, kunnioittaen tilaasi ja yksityisyyttäsi. Haluamme, että olet tyytyväinen työmme jälkeen ja kutsut meidät yhä uudelleen siivoamaan kotisi. Kerta kerran jälkeen.

Siivouspalvelun voi vähentää verotuksessa

Kotisiivous on arjen luksusta ja myös kannattava sijoitus. Puhtaus tuo mukanaan hyvää mieltä, huolettomuutta ja lisää vapaa-aikaa. Se on myös yllättävän edullinen hankinta, sillä kotitaloudet voivat tehdä käyttämistään siivouspalveluista kotitalousvähennyksen verotuksessa. Voit saada jopa 40 % siivouksen hinnasta takaisin.

Kotisiivouspalvelu sisältää:

 • Pölyjen pyyhintä
 • Mattojen ja lattioiden imurointi
 • Mattojen tuuletus
 • Lattioiden nihkeä-/kosteapyyhintä
 • Keittiöpintojen puhdistus
 • Kylpyhuoneen ja WC:n siivous
 • Saunan pesu
 • Petivaatteiden vaihto
 • Verhojen vaihto
 • Mattojen pesu
 • Erilaisia töitä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan

Sopimussiivous

Eikö olisi ihanaa, jos kotisi olisi aina puhdas ja viihtyisä? Se on täysin mahdollista. Tee kanssamme jatkuva sopimus ja ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme tulevat siivoamaan kotisi säännöllisesti. Jatkuva sopimus on sijoitus omaan vapaa-aikaan. Saat lisää aikaa muille elämäsi tärkeille asioille ja sinulla on vähemmän asioita huolehdittavana. Lisäksi voit vähentää hankkimasi kotitalouspalvelut verotuksessa.

Sopimussiivouksen hinta on alkaen 39,68 € / h (sis. alv 24 %).

Muuttosiivous

Hienoa, olet muuttamassa. Onnea uuteen kotiin! Me tiedämme, että muuttaminen on raskasta. Tavaroiden pakkaaminen ja muuton yksityiskohtien miettiminen vie runsaasti aikaa ja voimia. Et välttämättä enää halua tai jaksa siivota sen kaiken päälle. Me haluamme. Helpotamme muuttostressiäsi siivoamalla sekä vanhan, että uuden kotisi. Tai jommankumman. Sinä valitset, me siivoamme.

Joka tapauksessa voit olla varma siitä, että siivouspalvelu on hoitanut työnsä hyvin. Sinä jätät jälkeesi pelkkää puhtautta ja voit muuttaa uuteen kotiin hyvillä mielin. Saatat jopa istahtaa vielä paikkaansa etsivälle sohvalle ja ihmetellä, miten muutto sujuikin tällä kertaa niin helposti.

Muuttosiivouksen hinta on alkaen 48,36 € / h (sis. alv 24 %).

Kertasiivous

Joskus on kausia, kun kotisi tarvitsee siivoamista, mutta oma aika tai voimat eivät siihen riitä. Esimerkiksi kodin remontti on valmistunut ja sen jäljiltä paikat kaipaavat siistimistä. Tai olet suunnittelemassa isoja juhlia, jonka järjestelyt pitävät sinut sen verran kiireisenä, ettet ehdi siivoamaan. Ikkunat ja parvekelasitkin pitäisi pestä. Sinulla voi olla myös kesämökki tai kakkoskoti toisella paikkakunnalla, joka kaipaa siivousta talven jäljiltä.

Me huolehdimme siitä, että kotisi remontti saa arvoisensa päätöksen tai juhlapäivänä sinun ei tarvitse enää hermoilla siivouksen takia. Vastaamme osaltamme myös siitä, että saat viettää puhtaudentäyteistä vapaa-aikaa kesämökillä tai kakkoskodissa. Voit nauttia huolettomasti perheesi, sukusi ja ystäviesi seurasta.

Kertasiivouksen hinta on alkaen 48,36 € / h (sis. alv 24 %).

Kertasiivous voi olla esimerkiksi:

 • Kodin perussiivous
 • Allergiasiivous
 • Ikkunanpesu
 • Parvekelasien pesu
 • Remonttisiivous
 • Kesämökin tai kakkoskodin siivous

Kotisiivous palveluseteleillä

Elämä saattaa joskus yllättää ikävällä tavalla, mutta tarve puhtauteen säilyy silti. Voi olla, että oma tai perheenjäsenesi toimintakyky on heikentynyt, eikä kodin siivousta jaksa enää hoitaa entiseen malliin. Silloin kutsut meidät apuun.

Kuulumme yksityisten sosiaalipalveluiden rekisteriin. Se tarkoittaa, että sosiaalihuoltoon oikeutettu henkilö voi hankkia siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa. Silloin palvelun hinta on alkaen 28 € / h.

Meiltä voit hankkia kotisiivouksen myös kunnan myöntämällä palvelusetelillä. Ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme hoitavat siivouksen laaditun suunnitelman mukaisesti. Jos sinä tai läheisesi haluatte suunnitelmaa laajemman siivouksen, voi lisäpalvelut maksaa omalla kustannuksella ja tehdä niistä kotitalousvähennyksen verotuksessa.