Puhtaalla sydämellä, jotta työnne sujuisi parhaaseen keskittyen.

Yrityssiivous on enemmän kuin puhtautta. Se on myös hyvinvointia ja turvallisuutta.

Toimitilasi eivät ole vain seiniä ja lattioita. Ne ovat paikkoja, joissa tapahtuu ihmeitä. Siellä ihmiset työskentelevät yhdessä, tuottavat asioita ja ideoita, joilla muutetaan maailmaa. Ymmärrät, että työntekijäsi ovat onnellisempia ja tuottavampia puhtaassa työympäristössä, jonka sisäilmaa on turvallista hengittää. Puhtaus on myös osa työhyvinvointia. Ammattitaitoisille puhtauden lähettiläillemme yrityssiivous on sydämen asia. He auttavat omalta osaltaan yritystäsi menestymään työskentelemällä puhtaamman työympäristön puolesta. Joka päivä.

Tarjoamamme kerta- ja sopimussiivouksen hinta on alkaen 28 € / h (sis. alv 0 %). Tarkemman hinta-arvion annamme ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen.

Yrityksenä olemme hoitaneet esimerkillisesti tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteet ja saamme sen merkiksi käyttää Luotettava kumppani -logoa verkkosivullamme.

Ylläpitosiivous

Toimitilat ovat käyntikorttisi niin asiakkaille kuin työntekijöille. Puhdas ympäristö on viesti siitä, että rakennuksessa työskenteleviä ihmisiä ja heidän työtään arvostetaan. Mekin arvostamme sitä, mitä teemme. Olemme ylpeitä, jos voimme puhtauden avulla parantaa työhyvinvointia ja turvallisuutta yrityksessänne.

Ylläpitosiivous on säännöllisin väliajoin tehtävää toimitilojen siivoamista, jolla pidämme yllä sovittua puhtaustasoa. Räätälöimme puhtausohjelman toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.

Perussiivous

Joskus ylläpitosiivous ei vain riitä pitämään toimipaikkaa tarpeeksi siistinä. Jokin nurkka saattaa kaivata hieman perusteellisempaa puhdistamista. Silloin tarvitaan kertaluonteinen perussiivous, jolla palautetaan haluttu puhtaustaso.

Perussiivous voi sisältää esimerkiksi:

 • Lattioiden peruspesun
 • Lattioiden vahauksen
 • Ikkunoiden pesun
 • Seinien pesun
 • Kokolattiamattojen pesun

Erikoissiivous

Elämää eletään toimipaikoissakin ja sen mukana saattaa tulla kaikenlaisia yllätyksiä, niin mukavia kuin ikäviä. Ammattitaitoiset puhtauden lähettiläämme rientävät kutsusta paikan päälle ja tarjoavat tehokasta apuaan yllättäviin kertaluonteisiin siivoustarpeisiin.

Erikoissiivousta saatetaan tarvita näissä tapauksissa:

 • Korkeat paikat
 • Ilkivalta
 • Henkilövahingot
 • Eritteet
 • Muutot
 • Juhlat
 • Tilojen käyttöönotto tai loppusiivous
 • Remontti

Rakennussiivous

Sinä rakennat ja kehität suomalaista rakennuskantaa. Luot ja korjaat koteja sekä toimitiloja tämän ja huomispäivän tarpeisiin. Jotta työntekijät voisivat työskennellä turvallisesti ja tuottavasti rakennustyömaalla, tarvitset ammattitaitoisia puhtauden lähettiläitämme turvaamaan heidän työolonsa.

Poistamme työmaalla syntyneen pölyn ja epäpuhtaudet niin rakentamisen aikana kuin rakennuskohteen valmistumisen jälkeen. Pitämällä työmaan puhtaana mahdollistamme osaltamme laadukkaan rakentamisen. Loppusiivouksen avulla varmistamme tilojen sujuvan käyttöönoton.

Tarjoamme koko puhtaanapitoketjun rakentamisen aikaisesta ylläpitosiivouksesta aina loppusiivoukseen asti. Puhtauden lähettiläämme hoitavat myös valmistuneiden kiinteistöjen ylläpito- ja perussiivouksen.

Toimistosiivous

Toimistoissa ahertaa aamusta iltaan työntekijöitä, joiden työhyvinvointia puhtauden lähettiläämme haluavat osaltaan lisätä laadukkaan siivouksen avulla. Hyvä sisäilma on työssä jaksamisen edellytys. Pölytön työpiste innostaa työskentelemään pidempään ja tuottavammin. Puhtaassa työympäristössä on myös vähemmän viruksia ja bakteereja huonekalujen pinnoilla. Näin työntekijät pysyvät terveempinä ja sairastavat vähemmän.

Räätälöimme toimistonne puhtausohjelman toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Ylläpitosiivouksen avulla pidämme yllä sovittua puhtaustasoa, jota täydennämme tarvittaessa perus- tai erikoissiivouksella.